Info

MISSÄ:

Hervanta Open Air järjestetään ensimmäistä kertaa Tampereen Hervannan Kuusikkopuiston kentällä, aivan vesitornin juurella. Lähin osoite on Ruovedenkatu 12, 33720 Tampere.

PYSÄKÖINTI:

Alueella ei ole autoille pysäköintiä ja pyöräpysäköinti on rajallinen. Suositellaan saapumaan kävellen, bussilla tai ratikalla Kauppakeskus Duolle ja sieltä kävelen Opiskelijakatua pitkin, kunnes käännytään oikealla Ruovedenkadulle.

IKÄRAJA:

Tapahtuma on K-18.

ESTEETTÖMYYS:

Tapahtuma-alue on miltei esteetön, mutta kun kyse on ulkoilmatapahtumasta, maasto voi olla arvaamaton. Mikäli asiakas on selvästi avustajan tarpeessa, avustaja pääsee veloituksetta alueelle, myös priority-asiakkaiden osalta.

LIPUT & RANNEKKEET:

Ennakkoliput myydään Lippupisteen kautta. Myynnissä on perjantain tai lauantain päivälippu (alk. 39,90€), perjantain tai lauantain priority-lippu (alk. 89,90€), kahden päivän lippu (alk. 69,90€) ja kahden päivän priority-lippu (alk. 149,90€). Tapahtumalla on myös TOAS-asukkaille -10% alennuslippu. Portilta saa myös lippuja tapahtumapäivänä (paitsi TOAS-lippu), mutta jokainen lipputyyppi on 5€ kalliimpi portilla.

Kaikki lipputyypit vaihdetaan rannekkeeksi. Suositellaan, että rannekkeet käydään vaihtamassa ennakkoon Kauppakeskus Duon keskusaukiolla ke 15.6. ja to 16.6. klo 15 – 21 välisenä aikana. Näin pääset suoraan festivaalialueelle tapahtumapäivinä. Rannekkeet voi myös vaihtaa tapahtuman portilla.

Priority-vieraalla on oma katos, jossa on oma baaritiski, omat vessat, pientä suolaista purtavaa, kaulanauha + passi sekä host alueella. Teltta sijaitsee hyvässä paikassa lähellä esiintymislavaa. Myös priorityn-passin ja -rannekkeen voi noutaa Kauppakeskus Duosta keskiviikkona tai torstaina klo 15-21.

Rannekkeella saa poistua ja palata tapahtuma-alueelle. Pyydämme kuitenkin, että vältetään tarpeetonta liikkumista, sillä portille voi muodostua jonoa.

RANNEKKEEN EDUT:

Hervanta Open Airin rannekkeella saa paljon enemmän kuin pelkästään Herwoodin kesän parhaat bileet! Kauppakeskus Duosta saat ranneketta vilauttamalla etuja muun muassa Gate of Indiasta, Rax Pizzabuffetista, Cafe Linkosuolta, Mobiilipisteeltä sekä Suomalaisesta Kirjakaupasta. Lista eduista löytyy tämän postauksen lopusta.

NARIKKA & KIELLETYT ESINEET:

Hervanta Open Airissa ei ole yleistä vesipistettä. Alueelle voi tuoda avaamattoman, muovisen vesipullon. Vesipulloja voi ostaa ravintola- ja kahviteltoista.

Tapahtuman narikka löytyy heti sisääntuloportilla. Sinne voi jättää tavarat, mitä et halua tuoda alueelle. Huomioithan, että muun muuassa nämä on kielletty tapahtuma-alueella:

Järjestelmäkamerat. käsidesipullot yli 50ml, polkupyörät, retkituolit, lasipullot (riippumatta sen sisällöstä), alkoholituotteet, huumausaineet, ampuma- ja teräaseet, monitoimityökalut, räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit, sateenvarjot, lyömäaseet, eläimet, banderollit, kalastustarvikkeet, kalastusmagneetit ja kaikki vaarallisiksi luokiteltavat esineet. Turvatarkastuksessa olevat järjestyksenvalvojat saattavat harkinnan mukaisesti kokea jonkun muunkin esineen vaaralliseksi ja se on jätettävää portin ulkopuolelle. Olkaa järjestyksenvalvojille armollisia, he yrittävät parhaansa mukaan pitää tapahtuma-aluetta turvallisena kaikille.

RAVINTOLA­PALVELUT:

Tapahtumassa on täydet ravintolapalvelut ja koko alue on anniskelu-alue. Festarilla on maukausta ruokaa tarjolla, esim. Sausages Finlandin artesaani täyslihamakkarat ja hodarit, AWA Senegalin perinteistä senegalilaista ruokaa, Sikaa Vartaassa tarjoaa kokonaista possua, Mr. Paninista maan parhaat paninit, Hatsapurin georgialaista sekä tietysti lakua ja muita herkkuja.

Ruokapisteiden lisäksi alueella on myös kahviteltta, josta saa nopeasti virkistystä.

ARTISTIEN JA FESTIVAALIEN TUOTEMYYNTIÄ:

Alueella on virallinen tuotemyyntiteltta, jossa myydään artistien paidat ja tuotteet sekä totta kai Hervanta Open Airin ikiomat festivaalipaidat, I ❤ Hervanta sekä Hervanta Rock City -paidat. Teltassa käy sekä kortti että käteinen.

ESIINTYMISLAVA:

Tapahtumassa on yksi esiintymislava: Kauppakeskus Duo -lava sijaitsee vesitornin puolella Kuusikkopuiston kenttää. Aikataulut ovat tässä.

PE 17.6.2022

15:30 Portit auki
16:15 Sara Siipola
17:45 Miljoonasade
19:30 Brother Firetribe
21:15 Uniklubi
23:00 Pauli Hanhiniemi -soolo

LA 18.6.2022

15:00 Portit auki
16:00 Portion Boys
17:45 Dingo
19:30 Petri Nygård
21:15 Jonne Aaron
23:00 Klamydia

TAKSITOLPPA:

Tapahtuman taksitolppa tulee Hervannan jäähallin pihaan. Takseja ei pysty tilaamaan lähemmäksi aluetta.

JATKOT:

Hervanta Open Airin viralliset jatkot juhlitaan Varjobaarissa osoitteessa Insinöörinkatu 38. 33720 Tampere. Hervanta Open Airin rannekkeella jäätäviä juomatarjouksia ja paljon muuta!

FESTIVAALI­RANNEKKEEN EDUT KAUPPAKESKUS DUOSSA:

GATE OF INDIA

• Kasvishampurilainen mangomajoneesilla
sekä intialaisittain maustetut ranskalaiset
6,90 €

RAX PIZZABUFFET

• Normaalikokoinen mukaan otettava
takeaway-pitsa 9 € (ei fantasia)

CAFÉ LINKOSUO

• Il Primo jäätelö ja kahvi 5,50 €

MOBIILIPISTE

• Iskunkestävä näytönsuoja asennettuna
14,90 e (norm. 29,90 e). Saatavilla kaikkiin malleihin!

SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA

• 20 % alennusta oston loppusummasta.
Tarjous ei koske välitystuotteita, jo alennettuja tuotteita tai kampanjatuotteita.

HERVANTA OPEN AIRIN PÄÄYHTEIS­TYÖKUMPPANIT OVAT:

Kauppakeskus Duo, Radio 957, Hervannan Sanomat, Nem Agency, RH Entertainment ja TOAS